Gå til hovedindhold

Sådan klarer vi os

Vi har gennem de seneste år oplevet en stor stigning i antallet af elever på skolen. Generelt set er vi en skole, hvor vi oplever, at rigtig mange forældre og børn vælger os til.

 • Læs op

Indhold

  Vi har gennem de seneste år oplevet en stor stigning i antallet af elever på skolen. Generelt set er vi en skole, hvor vi oplever, at rigtig mange forældre og børn vælger os til. 

  Vi oplever os som en tilvalgsskole, hvor vi med det samme antal skolesøgende elever i distriktet er gået fra at starte to børnehaveklasser til, at vi de sidste år har startet fire klasser op, hvilket også ser ud til at fortsætte i de kommende skoleår.  

  Her kan du se mere om, hvordan Katrinebjergskolen klarer sig i forældretilfredshedsundersøgelser og elevtrivselsmålinger m.v.   

  Forældretilfredshedsundersøgelse

  Vores sundhedsrapport 2022 

  Aarhus kommune har valgt at supplere den nationale trivselsmåling med en sundhedsmåling. Undersøgelsen har fokus på børnenes bevægelse, madvaner og søvn. For de ældste klasser er der også spørgsmål om seksualundervisning, alkohol, rygning og brug af euforiserende stoffer. Desuden spørger vi til børnenes mentale sundhed, herunder livsstilfredshed og samvær med andre. 

  Læs mere i skolens sundhedsrapport (pdf)

  Vores udviklingspunkter

  • Nest inspiration – Vi vil se på tilgangen til børn, klasserummets indretning og måden hvorpå de voksne samarbejder.
  • Overgange og helhed – Vi vil sikre en tryg og god overgang fra dagtilbud til skole og ligeledes samarbejder vi om overgangen til ungdomsuddannelserne.
  • Det professionelle samarbejde – vi arbejder målrettet med at udvikle vores teamsamarbejde.
  • Skoletræning - Vores intention er, at skoletræning skal være et tilbud til elever, der er udfordret ved at være i det store klassefællesskab
  Sidst opdateret: 6. maj 2024